A Brut pezsgő az ízek kavalkádja

Brut pezsgő

Aki szeretni a finom ízeket, márpedig mindenki szereti, biztos lehet benne, hogyha megkóstolja a Törley pincészet italkínálatát, nem fog csalódni! A pezsgők világszerte kizárólag kiváló minőségben készülnek, ezért abban is biztos lehet, hogy bárhová utazik, ott is finom italok várják majd. A Brut pezsgő a legnépesszerűbb fajták egyike.

Elérhető rozé vagy fehér változatban, mindez a hozzáadott cukortartalom és gyártási eljárás kérdése. A francia Brut elnevezés a magyar nyers megfelelője. Aki ezt issza, tisztában van azzal, hogy mennyire fanyar, száraz és savanykás italt kortyol. A tökéletes élményhez a Brut pezsgő 12 C fokos hőmérsékleten a legideálisabb.

Fogyasztható aperitifként, de vörös húsokhoz is kiváló választás. A finom pezsgő mérvadója a kristálytiszta és csillogó fénye. A csillogó pohárba a Brut pezsgő szikrázó aranyként látszik és finom illata arra ösztönzi az embert, hogy nagyokat kortyoljon belőle. A pezsgőfogyasztás fantasztikus élményt nyújt és a luxust testesíti meg a fogyasztók körében.

Bombagyar