Technokol Rapid: ugye Te is emlékszel erre az általános iskolából?

Iskolai felszerelés
Iskolai felszerelés

Igen fontos, hogy a gyermekek ne csak a lexikális tudásukat fejlesszék, hanem a kézügyességüket és kreativitásukat is. Erre szolgálnak az általános iskolai kézműves foglalkozások, kézimunkaórák. A jatek.iway.hu weboldalon található webáruházban rengeteg olyan eszközt találhat, amelyek nélkülözhetetlenek ezen foglalkozások során.

Többek között megvásárolható a gyerekkorunkból jól ismert Technokol Rapid nevű univerzális ragasztó, ami nem hiányozhat egyetlen kézműves készletből sem.

Nagyon oda kell figyelni arra, hogy a kicsik milyen anyagokat használnak az iskolai foglalkozásokon. A Technokol Rapid azonban teljesen biztonságos, oldószerrel könnyen lemosható, ha véletlenül a gyerek kezére megy.

A Technokol Rapid kiváló segítség a kézimunka órákon, hiszen bármit meg lehet vele ragasztani, egyszerű a használata és pillanatok alatt megszárad. A jatek.iway.hu honlapon, a játékok mellett még egyéb hasznos iskolai felszerelés is beszerezhető. A hatalmas választékban minden megtalálható, amire egy gyermeknek szüksége lehet.

Bombagyar