Piroska Gyula segít hatékony cégvezetővé válni

Azt sem tudod, hogy hol áll a fejed? Ezt bizony Magyarországon rengeteg cégvezető elmondhatja magáról. Ha ez nem jó neked, és változtatnál rajta, akkor segíthetünk a megfelelő stratégia kidolgozásában. A Piroska Gyula könyvek élvezetes olvasmányok, és tanulságos tananyagok is egyben, az előadások pedig amellett hogy szórakoztatóak, megtanítanak a cégvezetés jó néhány használható trükkjére.

Ha vállalkozóként, cégvezetőként szívesen hallgatod meg mások véleményét, tapasztalatait, ismered meg módszereit, akkor ezekre az előadásokra érdemes időt szakítanod. Terelgetni kell az alkalmazottakat, tárgyalni kell a partnerekkel, meggyőzni a leendő ügyfeleket, hogy miért Te vagy a legjobb? Megfelelően kell reklámozni az adott szolgáltatást, vagy terméket, és lassan már könyvelni is megtanulsz? Ez egyszerre túl sok feladatot jelent bárki számára.

Cégvezetőként több terület szakértőjévé kellett válnod, ideje, hogy megtanuld a munkatársak irányításának is a leghatékonyabb módszereit. Megfelelő stratégia nélkül egyszer csak elveszel a feladatok között, és a magánélet már csak távoli álom. Piroska Gyula segítségével változtathatsz ezen! Ha szeretnél sikeres lenni kevesebb munkával, akkor tanulj meg cégvezető lenni. Piroska Gyulától olyan hasznos információkat tudhatsz meg, hogy miként lehetsz hatékony, mint cégvezető.

A vezető milyenségét a döntéseinek minősége és sebessége határozza meg. Egy jó vezetőnek gyorsan és helyesen kell dönteni. Ez a képesség megtanulható, fejleszthető. Az előadáson megismersz egy módszert, amivel sokkal gyorsabban tudsz jó döntést hozni.

Bombagyar