Mennyibe kerül az autó ajtó nyitás?

autó ajtó nyitás

A mindennapi rohanásban nagyon bosszantó bakikat csinálhatunk, például az autó kulcsát bezárjuk a gépkocsiba, a pótkulcsot pedig sehol sem találjuk. Azoknak, akik nem rendelkeznek a szükséges ismeretekkel, az autó ajtó nyitás komoly akadályba ütközik. Ehhez hozzáadódik még az idegesség is, hiszen amikor éppen munkába vagy a fontos dolgaink elintézése érdekében indulnánk el, de nem tudunk, a stressz eluralkodik rajtunk.

Szerencsére vannak olyan ügyes szakemberek, akik ezt a problémát gyorsan, zökkenőmentesen meg tudják oldani nekünk. A villamautonyitas.hu portálon keresztül fel tudjuk venni a kapcsolatot a szakértőkkel, akik Budapesten 1 órán belül már ott vannak, hogy segítsenek.

Városon belül kiszállási díjat sem kell fizetnünk. Ezek a szakértők mindenféle problémát megoldanak, ami az autó ajtó nyitás során csak adódhat. Továbbá garantálják, hogy az autó bármiféle sérülés nélkül kerül kinyitásra, sőt, még a fényezésre is odafigyelnek.

Az ára a fővárosban 20 000 Ft, de ha reteszes zárral van felszerelve a gépkocsi, akkor 25 000 Ft+ÁFA. Ez utóbbi általában a Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Mercedes, BMW márkájú gépkocsiknál van. Ugyanakkor, Budapesten kívül sem lehetetlen az autó ajtó nyitás szolgáltatásának elvégzése, ha arra van szükség.

Nem szabad akkor sem pánikba esni, ha a főváros nyüzsgésétől távolabb történik a baj, hiszen akkor is hívhatjuk a szerelőket. A Budapest környéki településeken az autó ajtó nyitás díja 25 000 Ft+ÁFA ártól indul. Ha távolabbra szükséges utazni, a szakértők a távolság alapján számolják ki az összeget. A fenti összegek az autó típusától, évjáratától és a probléma súlyosságától függően változnak.

seditor