Műszaki vizsga felkészítéssel együtt

Műszaki vizsga

Az autók műszaki vizsgáztatását törvény írja elő, amire először a jármű forgalomba hozásától számított negyedik évben kell sor kerüljön, majd ezt követően, minden második évben. Ha közeledik az időpont, amikor Önnek ezt el kell végeztetni és szeretné, hogy a kocsija kifogástalan állapotban guruljon be a vizsgabiztos és a tanúsítók elé, akkor válassza a Citroën Sipos csapatát, akik a felkészítést is elvégzik!

Nézze meg a weboldalukat és tudja meg milyen feltételeket kell teljesítsen ahhoz, hogy időpontot kérhessen náluk! Ne aggódjon, mert ha bármi hiba van a jármű szerkezetében, működésében, akkor arra még a műszaki vizsga előtt fel fogják hívni a figyelmét, illetve igény szerint orvosolják is a problémát!

Akkor sincs gond, ha nem Citroën márkájú autót vezet, mert a szolgáltatás ugyanolyan magas színvonalú más gyártók négykerekűi esetében is. Nézze meg a weboldalukat és jegyezze fel, hogy milyen személyes adatok, illetve az autóra vonatkozó iratok szükségesek a vizsgálat kérvényezéséhez, így minden problémamentesen mehet végbe!

Print Friendly, PDF & Email

admin