A horgász sátrak kényelmessé teszik a horgászást

horgász sátrak

A sporthorgászok élete nem mindig könnyű, hiszen a tevékenységet a szabadban kell kifejteni, itt pedig a horgász ki van téve az időjárás viszontagságainak, legyen szó akár hőségről, akár esőről. Ezekkel szemben, kiváló megoldást nyújtanak a modern horgász sátrak, hiszen ezekbe behúzódva és a felszerelést is bent tartva kiválóan folytatható a horgászat, akár szakadó esőben is, ami nem mellékes, hiszen a közhiedelem szerint, ilyenkor van a legtöbb kapás. Az igényes és átgondoltan praktikus horgász sátrak ultrastabilak és könnyen összecsukhatóak, így képesek olyan menedékként szolgálni a vízparton, amit semmilyen más szerkezet nem tud szavatolni.

Ezeket a sátrakat úgy tervezték, hogy maximálisan megfeleljenek az adott feladatra. Az optimalizált kialakításnak köszönhetően, bőven van benne hely és a felszerelés kompromisszumok nélkül könnyedén elrendezhető. A horgász sátrak kialakítása magába foglal egy szúnyoghálós ablakot is, annak érdekében, hogy jó legyen a szellőzés és legyen bent elég levegő. A horgász sátrak kiváló szolgálatot nyújtanak a kellemes időjárásban is, ugyanis az ajtók és a sátorfalak teljesen kinyithatóak és visszatűzve tökéletes panoráma kilátást nyújtanak.

A pop up horgászsátor kiváló szolgálatot nyújt

Az időjárási viszonyok nem befolyásolják komolyabb mértékben a sikeres halfogást, amennyiben a horgász rendelkezik a megfelelő felszereléssel. Az alapkellékek mellett igen jó szolgálatot tud tenni a fantasztikus pop up horgászsátor is, hiszen gyakorlatilag bárhol felállítható, mégpedig igen gyorsan. Amennyiben éppen egy nagyobb esőzés lenne kialakulóban, elegendő az alacsony súlyú, de stabilan álló pop up horgászsátor után nyúlni és kinyitni azt. Ide be lehet húzódni, a belső tér optimalizált és van benne elég hely az összes felszerelésnek is. Az anyaga minden esetben vízálló szövet, a kerete pedig könnyű, kétbordás. A bejárati ajtó leginkább postafiók-stílusú és rendszerint található a konstrukción egy nagy hátsó szellőző ablak is, szúnyoghálóval ellátva. A pop up horgászsátor rögzítése két tépőzáras és a konstrukció a szükséges feszítőoszlopokkal együtt található meg a kereskedelmi kínálatban. Ezekkel az oszlopokkal merevíthető ki, igen egyszerűen a vízálló és erős szövet. A hordozótáska szintén a szett része, ebbe belepakolva a csekély súlyú sátor egyszerűen hordozható és szállítható. A pop up horgászsátor leginkább egyszemélyes, de beszerezhető hozzá a kétszemélyes borítás is, amennyiben erre mutatkozna igény.

A horgász kabátok még a sátornál is fontosabbak

Esetenként aktuális lehet egy profi horgászsátor megléte, de ettől fontosabb az öltözködés, hiszen a megfelelő ruhadarabokkal a kisebb esők és az enyhébb téli időjárás kivédhető, akár sátor nélkül is. A horgász kabátok speciális kialakításúak, nem ugyanolyanok, mint amilyeneket a hétköznapokon viselnek az emberek. Ezek mindenképp vízállóak, az áruk és a minőségi kivitelezésük igen kiváló arányban van, ugyanis amellett, hogy nem engedik át a vizet, teljes mértékben szélállóak is. A horgász kabátok korszerűek, a kivitelük dupla szövetes és praktikus.

A két rétegnek hála, az ilyen kabát mindegyik modellje erős és extra tartós, mivel Twill Nylon Taslon prémium anyagból készült. A megfelelő helyeken a horgász kabátok el vannak látva kopás és szakadás elleni védelemmel, ennek hála, bátran viselhetőek a természetben. Annak ellenére, hogy teljesen víz- és szélállóak ezek a ruhadarabok, kiváló a légáteresztő képességük is, tehát nem fog bennük izzadni a viselőjük. A komfortot fokozza a puha és kényelmes hálós bélés, akárcsak a taffeta hüvelybélés. A horgász kabátok terén igen széles a kínálat a hazai kereskedelmi piacon is, tehát mindenki meg fogja találni a neki leginkább megfelelő darabot.

A hőtartó kabát igen hasznos a horgászat során

A horgászok, amikor felkészülnek a halfogásra, leginkább a botokra, orsókra, ládákra és egyéb apróbb kellékekre fókuszálnak, de az sem mindegy, hogy a tevékenység végzése során, milyen lábbelit és ruházatot viselnek. A centrumzoo.hu webáruházban mindenféle eszköz és kellék, sőt, ruhadarab is beszerezhető, amire szükség lehet, egyebek mellett, megannyi hőtartó kabát is az érdeklődők rendelkezésére áll. A horgász kabátok fontossága kiemelt jelentőséggel bír, hiszen a hűvösebb időben történő horgászat esetében nagyon jól jönnek a víz-és szélálló hőtartó kabát modellek.

Ezeket viselve a halfogás nem lesz nehéz, még akkor sem, amennyiben az időjárási viszonyok kedvezőtlenek, hideg van, esik az eső és fúj a szél. A hőtartó kabát lényege, hogy két rétegből áll, a külső réteg teljes mértékben vízálló, a belső pedig a kényelmet szolgálja. A bélés puha, hálós és 190T tafetta hüvelybélés is található a horgászathoz kifejlesztett fajtákban. Ráadásul a gallér is bélelt, a hőmegtartás és a komfort érdekében. A hőtartó kabát el van látva speciális kapucnis konstrukcióval, erős kettes cipzáras védőbilinccsel, két mellkasi fleece-bélelt kézi oldalsó zsebbel, két rugalmas nyúlású alsó zsebbel, sőt, egy csukott, belső zsebbel is.

seditor