A lábunkat védi a munkabakancs

Munkabakancs

Egy munkaterületen elég sok akadályba ütközhetünk és még az sem kizárt, hogy megsérülünk, ha nem figyelünk oda eléggé, vagy a megfelelő óvintézkedéseket nem tesszük meg. Ebbe a kategóriába tartozik a munkabakancs állandó viselése a veszélyeztetett helyeken. Egy építkezés, asztalos műhely, gyáripari létesítmény padlózatán, bármikor elszórtan hever olyan éles tárgy, ami átszúrja az egyszerű gumibetétet és egyenesen a lábunkba fúródik.

Ezt a munkabakancs megakadályozza, hiszen kimondottan ilyen helyzetekre van ellátva egy külön acéllappal. Természetesen ez még nem minden. A lábujjaknak is külön védelmet biztosít és általában teljesen vízálló. Bármennyire is ritkán fordulunk meg ilyen területen, a munkabakancs mindenképpen álljon a rendelkezésünkre!

A hétköznapokban is hasznunkra van, hiszen stabil tartást nyújt a lábnak. A kerti munkák során vagy hegymászós kirándulás alkalmával kiélvezhetjük az előnyeit. A gyártók gondoskodtak arról is, hogy a munkabakancs megfeleljen a kor divat- és stílusirányzatainak, így a viselése egyáltalán nem kirívó.

Print Friendly, PDF & Email

admin