WPC kültéri burkolat,WPC kerítés elemek sokoldalú felhasználása

wpc kültéri burkolat

Manapság egyre szélesebb körben elterjedt igény, hogy az otthonok külső tereinek kialakításához nemcsak stílusos és időtálló, de környezetbarát burkolatot válasszanak. A WPC kültéri burkolat a fa és a műanyag ötvözéséből keletkezett, ezáltal mindkét anyag előnyeit magában hordozza.

A gyártási technológiának köszönhetően, a fánál nagyságrendekkel tartósabb, mégis felhasználásában és stílusában a fával tökéletesen megegyező burkolatot jelent a WPC. Óriási előnye továbbá, hogy felületi kezelést egyáltalán nem igényel, ennek ellenére hatékonyan ellenáll a környezet káros hatásaival szemben.

A WPC kültéri burkolat rendkívül sokoldalúan alkalmazható, kerítésként, lépcsőkorlátként, de medence körüli biztonságos járólapként is tökéletes megoldás. Köztudott tény, hogy a kertben és a ház körül mindig akad valamilyen tennivaló, legyen tavasz, nyár, ősz vagy tél. Ha azt szeretnénk, hogy környezetünk rendezett és tiszta legyen, vannak bizonyos munkálatok, amelyeket rendszeresen el kell végezni ennek érdekében.

A kerítésfestés, lakkozás ezek közé a kevésbé kedvelt tennivalók közé tartozik, különösen egy fából készült kerítés esetében. A WPC kerítés elemek azonban remek alternatívát jelentenek, ha tartós, praktikus és mutatós megoldást keresünk.

Az egyedi összetételüknek köszönhetően, amely újrahasznosított műanyag és különféle növényi rostok, származékok, nem igényel évenkénti karbantartást. További előnye az időtállóságán kívül a praktikusság és jól variálhatóság, a csavarmentes telepítés, a nagy színválaszték és az akár 25 éves garancia.

seditor