Vegán testápoló lelkiismeretes állatbarátoknak

vegán testápoló

Szerencsére egyre több kezdeményezés jön létre, ami az állatok védelmét igyekszik biztosítani. Az állatkísérletek bojkottálásának egyik legjobb módja, ha vegán testápoló mellett tesszük le a voksunkat, így biztosak lehetünk abban, hogy az adott kozmetikumot nem tesztelték kiszolgáltatott élőlényeken. Sokan nem is sejtik, hogy az adott krém amit magukra kennek, milyen áron jutott el végül a drogériák polcaira.

Örvendetesnek mondható azonban, hogy a piacon egyre szélesebb választékban szerepelnek állatkísérleteket elutasító termékek. A Lavera vegán testápoló komponensei elsősorban biotermesztésekből származnak és magukon hordozzák a Natrue minőségi pecsétjét. Ez garantálja az állatkísérletek teljes kizárását és azt, hogy az összetevők mind ellenőrzött és természetes közegből érkeztek.

A testvaj elixír a bőrnek

A testünket fedő érzékeny hámréteg folyamatos gondoskodást igényel. Egy természetes összetevőket tartalmazó, gazdagon hidratáló testvaj a mindennapos bőrápolás elengedhetetlen kelléke. Érdemes olyan terméket választanunk, ami mellőzi a mesterséges adalékanyagok és a tartósítószer felhasználását. A legtöbb márka szerencsére erős figyelmet szentel a komponensek kihangsúlyozására.

Egy minőségi testvaj összetevői között általában ott szerepel a shea, a kókusz vagy a kakaóvaj, továbbá gyakran találkozhatunk értékes olajokkal a felsorolásban. Ilyen például a kényeztető és tápláló mandula olaj. Ezek az értékes kivonatok segítenek abban, hogy a bőrünk valóban minőségi feltöltődéshez juthasson.

seditor