Vegán reggeli a teljes energiáért

vegán reggeli

Munkába indulás előtt nagyon fontos, hogy reggelizzünk. Így kap a szervezetünk elég energiát, hogy a délelőttből ki tudjuk hozni a maximumot. A kihagyása nem javasolt, hiszen növelheti az éhségérzetet, ami a kevésbé egészséges ételek nassolásához vezethet, megfelelő tápanyagbevitel nélkül. Ha Ön vegetáriánus, akkor nem kérdés, hogy a vegán reggeli lehet a befutó. Persze abban az esetben van erre szükség, ha Ön olyan személy, aki ezt az étrendet követi vagy csak egyszerűen nem fogyaszt húst.

Viszont az egészséges vegán reggeli receptek nagyon jól beilleszthetőek a nem vegán életmódot folytatók étrendjébe is. Mivel a szervezetnek szüksége van proteinre, ami köztudottan a húsételekben található meg főként, ezért pótolni kell. Megfelelnek erre a különböző tejtermékek, amelyek fedezik a napi protein adagot.

De azok sem kell aggódjanak, akik mindenféle állati eredetű terméket megtagadnak, hiszen számos zöldségfajta is képes pótolni a fehérjeforrást is. A reggeli mindegy, hogy vegán vagy sem, nem szabad kihagyni! A legjobb módja annak, hogy egy szép és sikeres napja legyen, hogy ízletes reggelivel indít.

Az interneten rengeteg vegán reggeli ötleteket talál, amelyek tele vannak teljes kiőrlésű gabonákkal és növényi eredetű fehérjével. A legjobb az egészben, hogy nagyon finomak. Főszereplői a vegetáriánus szendvicskrém és a gluténmentes zabpehely. Néhány fontos vitamint (D3, B12), amit az étkezés alatt nem lehet bevinni a szervezetbe, azt étrendkiegészítők formájában gyorsan lehet pótolni.

seditor