Véd a Nap káros hatásaitól az Eucerin Sun Oil Control

eucerin sun oil control

Ez a könnyű kozmetikum speciális technológiával rendelkezik, ami szabályozza a faggyúkiválasztást, matt felületet biztosít a bőrnek és hatékonyan ellensúlyozza a zsíros fényesedést. Az Eucerin Sun Oil Control nagyon magas fényvédőt tartalmazó készítmény, ami a pattanásos bőrre szabott. A krém illatmentes és nem zsíros textúrájú. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják a jó tolerálhatóságát az érzékeny és pattanásos bőrön. Mit kínál még a felhasználóknak az Eucerin Sun Oil Control? Magas szintű védelmet az UV-sugárzás ellen, hosszantartó fényvédő és matt hatást.

A magas fényvédő faktorral történő napvédelem különösen fontos, ha pattanás elleni gyógyszert szedünk vagy bőrhámlasztást alkalmazunk, mivel mindkét kezelés még érzékenyebbé teheti a bőrt a napsugarakra. Az enyhe vagy mérsékelt napozás is káros hatással van a bőrre. A pattanásos elváltozásokkal rendelkező bőr különösen hajlamos a hiperpigmentáció kialakulására, amit a napozás még tovább súlyosbít. Ezért olyan fontos, hogy a napi bőrápolásba beépítsük az Eucerin Sun Oil Controlt. Emellett a krém antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek segítenek védeni a bőrt a káros szabadgyökökkel szemben, tovább erősítve annak egészségét és szépségét. Több szempontból is előnyös választás a pattanásos és érzékeny bőrűeknek.

Intsen búcsút a fájdalomnak a sebfertőtlenítő sprayvel!

Emlékszik még arra az érzésre, amikor az anyukája hidrogén-peroxiddal fertőtlenítette a térdén lévő sebet? Elég nehéz elfelejteni. Szerencsére, gyermekeinknek nem kell ismerniük ezt az érzést, hiszen a gyógyszertárakban több olyan remek sebfertőtlenítő spray is kapható, ami nem okoz égő érzést, nincs szaga vagy színe és nagyon jól végzi a dolgát. Ezek megelőzik a bőrelváltozások fertőzéseit, enyhítik a bőrgyulladást, illetve kedvező környezetet teremtve elősegítik a hám regenerálódását és a sebgyógyulást. Gyermeke sebe súlyosabb, mint egy felületes horzsolás? A kis páciens nemrégiben esett át műtéten vagy fogászati beavatkozáson?

Válasszon egy fejlettebb sebfertőtlenítő spray-t, amit a fertőzött sebészeti sebek átöblítésére, varratok ápolására, égési sérülések ellátására és bőrfertőzések kezelésére is használhat. A bőr és a nyálkahártyák fertőtlenítésére ideális a baktericid, fungicid és virucid hatású sebfertőtlenítő spray. Színtelen és könnyen használható. Mivel nem tartalmaz alkoholt, nem okoz égési sérülést a fertőtlenítés során. Az alkalmazása gyors és egyszerű, így a gyermekek is könnyen elfogadják. A széles választék lehetővé teszi, hogy minden helyzetben megtaláljuk a legmegfelelőbb terméket a sérült bőr hatékony és kíméletes kezeléséhez.

seditor