A Trónok harca képregény már kapható online

Trónok harca képregény

A sci-fi irodalom kedvelőit már régóta őrületben tartja a nagy sikert arató, 5 király háborúját megelevenítő több részes könyvsorozat, ami film formájában is megelevenedett. Ha tényleg meg akarjuk ismerni a főhősök igaz történetét, akkor megéri mindkét forrásból inspirálódnunk, amelyek nagyszerűen kiegészítik egymást. Vannak, akik a képek és szöveg nagyszerű összhangjára esküsznek. Számukra remek hír, hogy a Trónok harca képregény már kapható.

Csodás rajzok és izgalmas történések jelennek meg a lapokon, amelyek követik az eredeti fonalat. Bár a történet folyamatosan bontakozik ki, az lassan de biztosan értelmet nyer, ezáltal egyre érdekfeszítőbbé válik.

A Trónok harca képregény kicsiket és nagyokat egyaránt elbűvöl. A történet a fagyos északon veszi kezdetét, majd rendkívül szerteágazik. Robert király halálát követően indulnak be igazán az események, amelyek véres háborút indítanak el minden szinten. A Trónok harca képregény megjelenésével, a könyv és film utáni érdeklődés is megugrott. Jó döntés volt ilyen formában is megeleveníteni a sztorit, mert így a teljes palettát lefedték és minden érdeklődőhöz eljutott.

Valószínűleg még a Trónok harca képregény alkotói sem gondolták, hogy ekkora sikert fognak elérni. A bolygó minden szegletében ismert mára a tűz és jég véráztatta csatározása. De még nincs vége a történetnek! A legnagyobb csata még hátra van. Nagy kérdés, hogy az emberek képesek vajon felvenni a harcot a teljes pusztulással fenyegető veszéllyel szemben? Reméljük, hogy hamarosan megtudjuk és a Trónok harca képregény egy újabb résszel bővül.

Bombagyar