A tőzegáfonyalé egy remek termék

Tőzegáfonya

Számos vegyület található benne, többek között vitaminok, antioxidánsok, gyümölcssavak és ásványi anyagok. Tőzegáfonyával a húgyuti problémák tünetei ellen nagyon sokat tehet. A készítménnyel a húgyúti fertőzések egyszerűen kezelhetők. Fogyasztásával a vizeletben csökken a baktériumok száma, ezáltal kevésbé lesz hajlamos a problémákra. Emellett a tőzegáfonya az immunrendszer erősítésére, a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésére is tökéletes.

Az öregedési folyamatokat lassítja, mivel megköti a szabadgyököket. Fertőzések ellen is használható, hiszen a tőzegáfonyalé elpusztítja a kórokozókat. Ez valószínűleg a növényi eredetű vegyületeknek, vagyis a proanthocianidineknek köszönhető.

Felfázás ellen mindenképp érdemes ezt a természetes készítményt fogyasztani. Nem rendelkezik negatív hatásokkal, hanem kifejezetten hozzájárul a jobb egészségi állapot eléréséhez. A bio tőzegáfonya íze savas, fanyar, folyadék formájában cukorral szokták ízesíteni, de más gyümölcslevekkel együtt, összekeverve is tökéletesen alkalmazható.

Bombagyar