A Thomas Sabo karkötő stílusos kiegészítő

Thomas Sabo karkötő

A kollekció darabjai egytől-egyig változatosak, stílusosak és ízlésesek. A Thomas Sabo karkötő sterling, illetve 18 karátos rózsaarany és 18 karátos sárga arany bevonatú ezüstből készül.

Díszíthető bőrrel, valamint különféle kövekkel. Gravírozható, így akár kedvenc charmjaival ellátva az Ön személyiségét tükrözheti. A különböző kövekből készített darabok számos színben ragyognak, a jáspis zöld árnyalattól kezdve egészen az édesvízi gyöngyök tiszta fényéig. A márka ismertetőjegyének számít a rock n roll hangulatot megtestesítő fekete és színes szín, ami bármelyik ruhatárral tökéletesen összeilleszthető. A Thomas Sabo karkötő termékpalettája férfiaknak is tartogat eltérő luxusdarabokat.

Ezek kiváló minőségű alkotóelemekkel vannak ellátva, akár egyedi termékeket is találhat a kínálatban. Bármilyen eseményen viselheti, így ragyogásának köszönhetően kitűnhet a tömegből. Megvásárolhatja bármelyik ékszerboltban, akár szett formájában is, így egyforma mintával készült nyakláncot, fülbevalót és gyűrűt is viselhet.

Bombagyar