Testbarnító szolárium csövek: mi a maximális teljesítmény?

Minőségi szolárium csövek beszerzése
Minőségi szolárium csövek beszerzése

Amikor egy szolárium szalont üzemeltető személy új csöveket szeretne vásárolni, számos tényezőt figyelembe kell vennie, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy milyen típust választ. Fontos figyelni a legújabb EU szabványokra, amelyek megszabják azt, hogy mekkora lehet a legnagyobb teljesítménye ezeknek a csöveknek. A http://www.hollandimpex.hu/termekek/szolarium_csovek oldalról a szabványoknak megfelelő szolárium csöveket rendelhetünk meg. A szolárium csövek legtöbb 0.3 W/m2 UV-teljesítménnyel működhetnek, ezáltal lecsökkentve a leégések és a különböző bőrbetegségek kialakulásának esélyét. A Hollandimpex webáruházban megtalálható csőtípusok mindegyike megfelel az EU szabványoknak úgy teljesítmény, mint más szempontok alapján egyaránt.

 

A hasznos üzemóra 600 óra a legtöbb cső esetében, ami kiválónak mondható, hiszen minőségi eszközről van szó, aminek az ára elérhető mindenki számára. A kedvező ár mellett tartósságot, kiváló működést kaphatunk, így érdemes vetni egy pillantást a lehetőségekre ezen az oldalon. Számos típusú szoláriumhoz megrendelhetőek a megfelelő csövek is, a termékek leírásánál pedig minden olyan információt megtudhatunk, amelyeket tudni kell, mielőtt valaki ilyen terméket vásárol. A 100 W Coffee Love Collatan nevű szolárium cső egyedi módszerekkel készült, vagyis különbözik a megszokott típusoktól. Ez az első olyan cső, amelyik megfelelő módon tudja ötvözni a szolárium, valamint a kollagén csövek előnyeit.

 

 

Fontos megjegyezni azt is, hogy nemcsak a barnítás az egyetlen pozitív hatása, hanem serkenti a kollagén képzést is, ami szintén rendkívül fontos. Természetesen ez a termék is megfelel az EU UV-kibocsátási és barnítási képesség szabványának, ráadásul az anti-aging hatása is látványos. Ez egy rendkívül jó választás mindenkinek, aki szoláriumot üzemeltet, amikor ügyfeleit szeretné meglepni egy újdonsággal. Az ügyfelek ugyanannyi pénzért többet is kaphatnak, ezt pedig értékelni fogják. Ezek a csövek rendkívül népszerűek a szoláriumozók körében, a http://www.hollandimpex.hu/termekek/szolarium_csovek oldalon pedig több érdekes típust is meg lehet találni.

Bombagyar