Sziporkázó kristály ékszerek viselése

A kristály ékszerek igazán gyönyörűek
A kristály ékszerek igazán gyönyörűek

Az ékszergyártásnak rengeteg ágazata van. Azok maradtak leginkább fent, amelyeket a nagyközönség is tartósan kedvel. A kristály ékszerek napjainkban is ugyanúgy hódítanak, mint régen. Természetesen az ilyen ékszerek között is megtalálhatóak azok a darabok, amelyeket csak az emberek egy kis része tart esztétikusnak és a hétköznapokban is viselhetőnek.

Az extrém ékszerkülönlegességek olyan személyeket céloznak meg, akik ugyancsak nem hétköznapiak. A kristály ékszerek pedig már a túlzott kőhasználattól is lehetnek ilyenek. Nem olyan nehéz túl giccses vagy túl nagy darabokat készíteni belőlük, mivel már egy kristálydarab fénye is igen felkelti a figyelmet.

Több kő használata pedig nemcsak felkelti, hanem el is vonja a többi ruhadarabról vagy kiegészítőről. Óvatosan kell bánni a túl sziporkázó kristály ékszerek viselésekor, mivel csak akkor mutathatnak jól, hogyha teljesen minimalista ruházat mellé viselik azt. Chanel szerint is „Mielőtt elindulnál otthonról, végy le magadról egy valamit”, ami azt jelenti, hogy a kevesebb, néha több.

Bombagyar