Szeretet ihlette Little Dutch játék

little dutch játék

A manökenalkatú, nádszálvékony, arcvonásaikban is tökéletes játékbabák kora lassan leáldozik, helyüket egyre inkább a természetességet sugárzó, puha tapintású, ölelni való társaik veszik át. Ezt bizonyítja a visszafogott, pasztell színvilágával hódító Little Dutch játék népszerűsége is. Talán nincs is olyan kisgyermek, aki ne zárna első pillantásra a szívébe egy kedves arcú Rosa, Anna vagy Julia babát, amit nem a sablonos szépségideál mintájára, hanem összetéveszthetetlen, szeretetre méltó egyéniségekként álmodott meg vállalkozása alapításakor egy holland édesanya, sok ezer kislány örömére.

Ki mondta, hogy babázni csak az apró lánykáknak szabad? A több száz Little Dutch játék között egy matrózblúzos, kertésznadrágos, Jim névre hallgató fiúbabát is találunk, amit bizonyára sok kis lurkó fogadna szívesen első szövetségesévé. A márka azonban ennél is sokkal többet tartogat a csemetéjüknek prémium játékszert kereső szülőknek. A Little Dutch játékok rendkívül gazdag felhozatalában megannyi készségfejlesztő termék szerepel, ilyen például a 18 hónapos kortól ajánlott, gyönyörűen illusztrált, lányos rózsaszín és fiús halványkék árnyalatban is kapható, a tetején golyóvezetővel ellátott fakocka, aminek minden oldalán különböző kihívások várnak a kicsikre. A legfiatalabb korosztálynak készült, zörgőket, tükröt és más izgalmas kiegészítőket is rejtegető puha textilkönyv és a babacsörgős plüssvirág, ami hosszú percekig képes lekötni az aprónép figyelmét, közben a finommotorikus mozgásokat is fejleszti.

A Little Dutch játékok egyik sajátossága, hogy mindennapi élethelyzeteket reprodukálnak „kicsiben”, így a márka termékskáláján szerepjátékoknál kiválóan felhasználható, fából készült, parányi pénztárgép és kávéfőző is helyet kapott. A holland gyártó árukínálatát áttekintve megállapíthatjuk, hogy a Little Duch játékok mindegyikét a gyermekek iránti szeretet inspirálta, ennek köszönhető, hogy valamennyi játékszernek, legyen szó babáról, plüssnyusziról, kisautóról vagy egy készségfejlesztő asztalról, lelke van.

seditor