Star Wars képregények, fantasztikus történet hét kötetben

Star Wars képregények izgalmas történetekkel
Star Wars képregények izgalmas történetekkel

1977 és 1986 között a Marvel Comics indította útjára az első sorozatot, aztán a Dark Horse Comics vette át egészen 2015-ig, amikor a Marvel Comics megint visszavásárolta a Star Wars képregények kiadási jogát.

Az első Star Wars képregények megjelenése óta, több száz cím jelent meg, jóval túllépve a filmben lejátszódó történetet, ahhoz csatolva olyan szereplőket, történeteket, amelyek a filmben nem is léteztek.

Az idősíkban elhelyezve, a Star Wars történet hét kötetre van felosztva: A Köztársaság előtt, A régi Galaktikus Köztársaság vagy A Sith kor, A Birodalom felemelkedése, A Lázadás, Az új Köztársaság, Az új Jedi rend és a Hagyaték. A hét köteten keresztül kibontakozó események, fényes győzelmek és galaktikus bukásokon keresztül vezet egy jobb világ megteremtéséhez.

Ezt a galaktikus küzdelmet próbálják a Star Wars képregények képsorozatai bemutatni úgy, hogy azt a gyermekek is megérthessék még akkor is, ha még nem tudnak olvasni. Színes, kiváló minőségű nyomtatásban, megjelent magyar nyelven és angolul is. Kiváló szórakozás felnőtteknek és gyermekeknek.

Bombagyar