Sokszor beválik a decentralizált szellőztető

decentralizált szellőztető

Szinte mindenhol alapkövetelmény, hogy a szobák, illetve teljes ház, lakás levegője mindig friss és tiszta legyen. A decentralizált szellőztető egy viszonylag szimpla és költséghatékony módját kínálja annak, hogy minden esetben örülni lehessen a szennyeződésektől mentes levegőnek.

Az egyhelyiséges, hővisszanyerős berendezésként is ismert szerkezet nem egy komplett rendszer, hanem csupán egy olyan eszköz, ami direkt egy szoba levegőjének a tisztítására lett kialakítva.

Pontosan ennek köszönhetően a kialakítása egyszerű, maga a termék relatíve olcsó, illetve a működtetése sem bonyolult. De miért is bizonyul olyan jó választásnak a decentralizált szellőztető? Biztos, hogy jobban beválik ez, mint például a manapság sokat emlegetett központi szellőztető? Eleve mi a különbség a kettő között?

Segít megtudni a választ az epulet-gep-eszet.hu

Nos, a decentralizált szellőztető, ahogy arról már szó esett, egy helyiség levegőjét tudja cserélni és tisztítani. Ezzel szemben a központi szellőztető rendszerrel sokkal kisebb teljesítményű, lényegesen kevesebb levegő cserét lehet elvégezni óránként. Az epulet-gep-eszet.hu oldalán még több infót meg lehet tudni mindkettőről.

Az utóbbi azoknak a szellőztető rendszereknek a csoportjába sorolható, amik képesek a teljes ház, lakás, de legalábbis több helyiségnek a levegőjét keringetni. Hogyan funkcionál ez? Tudja az epulet-gep-eszet.hu csapata, hogy egy roppant egyszerű technológiáról és működési elvről van szó. Alapesetben egyetlen ventilátorral rendelkezik, amelynek a forgásiránya változtatható.

seditor