Sokak kedvence a Michelin nyári gumi

Michelin nyári gumi

Egyre többen döntenek az úgynevezett négyévszakos gumik mellett, amelyek télen és nyáron is helytállnak. Azonban a szakértők úgy vélik, hogy ezeknek a használatával a sofőr jól teszi, ha nagyon óvatosan vezet. A nemrég piacra dobott CrossClimate nevet viselő Michelin nyári gumi pontosan ehhez a kategóriához tartozik, és a gyártó szerint a legtöbb autósnál kiválthatja a téli gumit, és nyáron sem kell kompromisszumokat kötni a használatával.

Természetesen, ilyen vakmerő kijelentések egyből felhívták a nagyobb, ismertebb tesztelők figyelmét, akik alig várták, hogy a kezeik közé vegyék ezt. Nem is kellett sokat várni a piacra dobás után a tesztre, és sokan a forradalmi újdonságnak beállított abroncsot azonnal ki is próbálták az utakon.

Egyből kiderült, hogy havas úton nagyon megközelíti a Michelin téli gumijának, az Alpin 5-nek a teljesítményét ez a CrossClimate Michelin nyári gumi. Sőt, száraz és nedves úton fékezéskor és futásteljesítmény szempontjából is igen jól teljesített. Úgy tűnik tehát, hogy ez a Michelin nyári gumi igen előnyös.

Bombagyar