Ryan Gosling visszatér a mozikba

Ryan Gosling újra a vásznakon
Ryan Gosling újra a vásznakon

Vannak olyan színészek, amelyek hihetetlen népszerűségre tettek szert, ám egy adott pontban megragadtak, ahonnan nem tudtak továbblépni. Ryan Gosling is hasonló szituációban van, hiszen leginkább a Drive című film miatt vált igazi világsztárrá, rengetegek kedvencévé, ám azóta nem sok maradandót alkotott. A filmekből színészként teljesen eltűnt az elmúlt időszakban, Magyarországon utoljára 2013 nyarán láthattuk a mozikban. Ekkor a Csak Isten bocsáthat meg című filmet vetítették, ami szélsőségesen megosztotta a nézőket az egész világon, leginkább lehangoló kritikákat kapott úgy a szakemberektől, mint a nézőktől, így Ryan Gosling nem abban a filmben lett újra milliók kedvence.

 

A kanadai színész ezután rendezni kezdett, ám első nagy játékfilmje hatalmas bukásra volt ítélve. Magyarországon be sem mutatták. Azonban úgy tűnik, hogy az üres időszak véget ér, hiszen számos projekt kapcsán lebegtették be Ryan Gosling nevét, ezek közül néhány pedig valóban érdekesen hangzik. Lehetséges, hogy újra pozitív értelemben kerülhet rivaldafénybe a kanadai. Az a hír is felröppent, hogy a Szárnyas fejvadász című kultikus sci-fi folytatásában kap szerepet, erről a projektről pedig számos izgalmas hír terjeng manapság.

 

Harrison Ford például ismét eljátssza Rick Deckardot. Legközelebb úgy tűnik, hogy a The Nice Guys című filmben láthatjuk Ryan Goslingot, amiben olyan nagy nevek kapnak szerepet, mint Russel Crowe és Kim Basinger, a rendezésért pedig Shane Black, a Vasember 3 és a Durr Durr rendezője felel.

Bombagyar