Rozsdamentes polc egyedi kivitelben

Rozsdamentes polc élelmiszer tárolásra
Rozsdamentes polc élelmiszer tárolásra

Néha előfordul, hogy olyan helyen kell tárolni a holmikat, ahol magas a páratartalom. Ilyen esetekben a rozsdamentes polc alkalmazása remek megoldás lehet. Hiszen ennek nem okoz gondot a páratartalom. Ilyen környezet uralkodik például az éttermek konyháiban.

A rozsdamentes polc tehát itt igazán hasznos berendezésnek bizonyul, mivel kiválóan alkalmas az edények és a feldolgozás előtt álló élelmiszerek tárolására is. De ugyanígy nagyszerűen használható az élelmiszer feldolgozás más területén is, mint amilyenek húsipar, a cukrászüzemek és a pékségek.

A polcok könnyen tisztíthatók és fertőtleníthetők, így tökéletesen eleget tesznek a higiéniai szabályoknak. Valamint nagyon jól ellenállnak az élelmiszeripari egységekben uralkodó körülményeknek. A rozsdamentes polc akár egyedi kivitelben is megszerezhető. Az igényei szerint alakíthatja a polc magasságát, szélességét vagy a polcelemek számát.

Ezek a polcok igen nagy teherbírásúak, így bátran pakolhat rájuk. Szükség esetén hátsó felhajtóval is megvásárolható. Ez megakadályozza, hogy folyadék, vagy bármilyen szennyeződés kerüljön a fal és a polcok közzé.

Bombagyar