Rengeteget spórolhatunk az iPhone XR tokkal

Tokok iPhone XR-hez

Úgy tűnik az Apple is rájött, hogy a mobilpiacon már nagyon nehéz egyedit alkotni. Anno nekik sikerült, de manapság már egyre kevesebb az innovatív ötlet és a készülékeknél szinte csak a teljesítménynövekedés vehető észre, ami olykor már teljesen szükségtelen. Lehet ezért gondolták úgy az Apple-nél, hogy jobb lenne több iPhone modellt a piacra dobni egyszerre. Valószínűleg ez vezethető vissza az iPhone XR tok elterjedéséhez, mert úgy tűnik, hogy a stratégia bejött.

Az eladások azt mutatják, hogy sokan választották ezt a telefont. Most mindenkinek adott a lehetőség a különféle módon kivitelezett iPhone-ok közül kiválasztani a megfelelő modellt. Van, aki a kisebb, míg más a nagyobb kijelzőt kedveli. Sokan jobb kamerát szeretnének, mások az arcfelismerő szenzor miatt kedvelik a készüléket, stb.

Az iPhone XR tok viszont egy olyan problémára nyújt megoldást, ami minden készüléket érint a mobilos piacon, az Android berkein belül is. Ez pedig a törékenység. Nagyjából olyan, mintha egy kristálypohárral járkálnánk a kezünkben nap mint nap. Ha egyszer leesik, akkor tuti szilánkosra törik a kijelző vagy a hátlap.

Az iPhone XR tok jelentősen csökkenti ennek a lehetőségét, ezért nem árt egyet beszerezni, legyen az bármilyen modell. Hogyha csak a 64gb modellnek az árát nézzük, az is közel 1000 Euróba kerül. Ha nem szeretnénk a tűzzel játszani, akkor jobb egy iPhone XR tok használata. A Flip változat védi a képernyőt is. A különféle gumiborítással ellátott biztonsági változatok magas fokú védelmet biztosítanak a telefonnak. Az iPhone XR tok rendkívül sokoldalú tartozék és ez meg is tekinthető a smartdiszkont.hu webáruházban.

Bombagyar