Remek választás a fehér metro csempe

fehér metro csempe

Egyre inkább trendinek hatnak a klasszikus megoldások a hidegburkolatok esetében is. Ilyen például a fehér metro csempe, ami a konyhában és a fürdőszobában is jól mutat. Sőt, ezen kívül nagyon praktikus megoldás, kiváltképp akkor, ha a fehér változatra esik a választás. Egyrészt azért, mert térnövelő hatása van. Mivel már számtalan színben és árnyalatban elérhető, érdemes figyelni arra az alapszabályra, hogy a szűk tereket a harsány színek jobban összenyomhatják.

A fehér metro csempe felrakásával, viszont éppen az ellenkező hatás érhető el. További előnye, hogy könnyen lehet takarítani. Ez a tulajdonsága visszavezethető az elnevezéséig. Az 1900-as évek elején a New York-i metróban szükség volt valamilyen praktikus burkolatra, ami jól mutat és könnyen tisztítható. Azóta gyakran alkalmazzák olyan helyeken, ahol elvárás a higiénikus környezet, mint a gyógyszertárak, ipari konyhák vagy a hentesboltok esetében.

Mindenhogy jól mutat a fehér metro csempe

Nagyon sokféle felrakási mód közül válogathatunk. Általában a legtöbben a hagyományos futókötést részesítik előnyben, de ezen kívül még számos alternatíva közül válogathatunk, ami lehet a „halszálka“, „kaszinó“, „háló“ stb. A fehér metro csempe esetében a fuga kiválasztása ad némi kreatív teret az egyedi dizájn kialakítását illetően.

A hófehér fuga egyértelmű választásnak tűnhet, de nem ritka, hogy a sötétebb tónusokat részesítik előnyben. Érdemes megemlíteni azt is, hogy ez a típusú burkolat nem alkalmas kültéri használatra. Ez esetben valami mást kell választani, viszont a beltérben ragyogó dizájnt eredményez.

seditor