Raklap kerti bútor mutatós kivitelben

raklap kertibútor 

Rengeteg remek ötlet és kép kering az interneten a különféle raklapokból összerakott kerti bútorokról. Nem csoda, ha kedvet kapunk ahhoz, hogy elkészítsük a saját raklap kertibútor változatunkat. Miért? Mert teljesen egyedi stílus megvalósításra nyílik lehetőség, nem mellesleg pedig méretre szabható, így biztosan be fog férni oda, ahová szánjuk. Ülő- vagy fekvőalkalmatosság, asztal és gyakorlatilag bármilyen kerti bútor elkészíthető, pusztán néhány raklapból. Jól hangzik, igaz?

Ez valóban így is van, de arról nem szabad megfeledkezni, hogy számos eszközre, szerszámra lesz szükség a raklap kertibútor elkészítéséhez, de mindenekelőtt egy jó terv kell. Igaz, hogy vannak olyan szuperképességgel megáldott szakik is, akikben menet közben alakul ki a koncepció a végeredményt illetően.

Ha annyira nem vagyunk jártasok a raklap kertibútor készítésben, akkor nem árt előre tervezni. Érdemes átgondolni, hogy mennyi anyagra, raklapra lesz szükség, a már említett méretezés is fontos szempont, továbbá biztosan szükség lesz egy csiszológépre, csavarozóra és fűrészre.

Amikor végre összeállt a raklap kertibútor, akkor már van ok az örömre, de a felületkezeletlen fát bizony kezelni kell, különösen akkor, ha a kertbe szánjuk. Az időjárás hamar elkezdené felemészteni a munkánkat. Tehát alapozóra, pácra és lakkra is szükségünk lehet, attól függően, hogy miként képzeltük el a végleges formájában. Minél alaposabban járunk el az elkészítés során, annál szebb és időtálóbb kivitel koronázza a munkánkat.

seditor