Nuxe termékek a természet és a luxus igényével

nuxe

A márka eredete egy párizsi laboratóriumban gyökerezik, ami kizárólag növényi kivonatokon és illóolajokon alapuló bőrápolási termékek kifejlesztésére jött létre. A termékek a Nuxe nevet kapták, ami a francia natur (természet) és luxe (luxus) szavak kombinációja. Ezek a kifejezések a márka irányultságát tükrözik, a Nuxe márkanév pedig a természetesség, a hatékonyság és az érzékiség megtestesítője. Később a tulajdonosok tovább fejlesztették, a mai igényeknek megfelelően. A zöld fa szimbóluma alatt, ami minden terméken látható, a krémek, kenőcsök, testápolók és maszkok természetes összetevők felhasználásával készülnek.

A Nuxe ápolási termékei különböző sorozatokból állnak, amelyek bőrtípustól és életkortól függően, különféle igényekre alkalmasak, hatékony természetes megoldásokként. A tisztító krémektől kezdve, a hidratáló és nyugtató krémeken át az érett bőrre szánt öregedésgátló termékekig, a vállalat nagyjából minden területre átfogó választékot kínál. A cég eredetileg csak nőknek gyártott termékeket, de ma már a férfiak bőrére is gondol. Több mint 10 termékcsalád a normál bőr nyugtató ápolására és a speciális bőrproblémák kíméletes megszüntetésére szolgál. Szinte minden Nuxe kozmetikum összetevője tisztán növényi eredetű, ami biztonságossá teszi a használatot.

Vitacolan a növekedéshez és a fejlődéshez

Láthatatlanok, de nélkülözhetetlenek. A vitaminok tartják működésben a szervezetet. A még növésben lévő gyermekek esetében pedig különösen fontosak az egészséges fejlődéshez. Sajnos, a legkisebbek gyakran nem esznek elég gyümölcsöt és zöldséget. Szerencsére, ebben az esetben a Vitacolan láthatatlan asszisztensként jön a szülők segítségére. A vitaminok pótolhatatlanok a kicsik és nagyok életében. Nemcsak a szemet, a bőrt, a csontokat és az idegeket erősítik, hanem az egész emberi anyagcsere függ tőlük. Bár a vitaminokat sem látni, sem ízlelni nem lehet, mégis sok élelmiszer tartalmazza ezeket. A gyümölcsök és zöldségek vitamintartalma a tárolási idővel csökken, ezért mindkettőt minél frissebben kell tálalni.

A vitaminok nagyon érzékenyek. Melegítés vagy feldolgozás során részben megsemmisülnek. Ezért a kiegyensúlyozott étrend mellett célszerű a Vitacolan fogyasztása. A benne megtalálható A-vitamin különösen fontos, mivel a szervezet nem tudja olyan jól tárolni. Szerepet játszik a látásban, az idegrendszer és a nyálkahártya megfelelő működésében. A Vitacolanban lévő B-vitaminok nem is különbözhetnének jobban egymástól és változó funkciókat töltenek be a szervezetben. Többek között részt vesznek az anyagcserében, támogatják az idegrendszert és fontosak a vérképzésben.

seditor