Nagyteljesítményű ipari páramentesítő készülékek

Mobil ipari páramentesítő
Mobil ipari páramentesítő

Az építkezéseken fontos a határidő betartása. Az újonnan bepucolt fal viszont nem szárad olyan gyorsan, amikor hűvös, nyirkos az idő, ezért ez gondot okozhat a határidő betartásában. A fal száradása azonban felgyorsítható egy ipari páramentesítő használatával.

Ezek a készülékek hatalmas teljesítményre képesek. Az lpv.hu webáruházban is kapható német gyártmányú Trotec mobil ipari páramentesítő óránként 6 liter vizet képes kondenzálni a levegőből. Ez azt jelenti, hogy naponta 150 liter vizet kondenzál.

Azzal, hogy a levegő relatív páratartalma lecsökken, a falak gyorsabban száradnak, így nem gond tartani a határidőt sem. A német precizitás és megbízhatóság garancia a készülékek jó működésére. Persze ezek a készülékek nemcsak építkezésen használathatóak.

Igen nagy segítséget jelenthetnek az árvíz sújtotta területeken is, valamint jól alkalmazhatóak a múzeumokban, kiállítótermekben, ahol szintén fontos az alacsony páratartalom, a kiállított tárgyak minőségének megóvásához. Mivel az ipari páramentesítő készülik mobil, mindig oda lehet vinni, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Bombagyar