Munkavédelmi cipő beépített talplemezzel

Munkavédelmi ruházatok széles kínálata

A kényelem, a minőség és a biztonság különösen fontos a munkavédelmi öltözékek esetében. Ezek között fontos helyet foglal el a munkavédelmi cipő, ami a felhasználását tekintve nagyon sokoldalúnak számít, mivel temérdek munkaterületen viselhető. Az átgondolt tervezésnek hála, helytállhatunk benti és kinti munkák során egyaránt.

Természetesen nemcsak a szakembereknek ajánlott a munkavédelmi cipő, hiszen kifejezetten jól mutat hétköznapi viseletként, mivel igazán stílusos kialakítást kaptak a Diadora, Talan Styler, illetve a Holler Blitz modellek. Ezen kívül, más kiváló márkák is megtalálhatóak a grandis.hu webáruház kínálatában. Hogyha a munkavédelmi cipők kerülnek szóba, akkor mindenki robosztus és ormótlan kinézetű bakancsokat képzel maga elé.

Persze vannak ilyenek is, de az általános munkafeladatokhoz nyugodtan viselhetünk olyan lábbelit, ami magas védelemmel van ellátva és még stílusos is. A munkavédelmi cipő ezen változatai is olyan speciális talppal vannak ellátva, amit nem szúrnak át a hegyes, éles tárgyak, ugyanakkor jól hajlik, ezért nem törik meg.

Esőben is viselhető, mert nem ázik be. Modern, vízlepergető felsőrésszel van ellátva, illetve a varratok és az illesztések igazán precíz kialakítást kaptak, hogy még véletlenül sem kerülhet nedvesség a belsejébe. A tervezőknek azt is meg kellett oldaniuk, hogy a munkavédelmi cipő szellőzzön, ezért speciális légáteresztő anyagból készültek az itt található kiváló modellek. Ezeket a lábbeliket úgy tervezték meg, hogy kibírják a legzordabb munkakörülményeket is. Némelyik modell, acélkaplival megerősített orrésszel és beépített talplemezzel van ellátva.

Bombagyar