A motorolaj adalék javítja a fogyasztást

Motorolaj adalék

Egy kicsivel mindig jobb eredményt lehet elérni, ha megtaláljuk azt a pluszt, amire szükség van. A motorolaj adalék elősegíti a maximális teljesítmény elérését. Általa már sokkal lassabban használódik el a motorolaj, ezért nem szükséges olyan sűrűn cserélni.

Növeli a kenőképességet és karbantartja az elasztomereket. Szigetelő hatásuknak köszönhetően, az egymással érintkező alkatrészeken meggátolja a kopást és ellenállóvá teszi őket a korrózióval szemben. A motor hűtését szolgálva, nagyobb igénybevétel esetén sem lehet gond. A motorolaj adalék revitalizálja az olajt és helyrehozza a hengerkopást, ennek hatására az autó fogyasztása is javulhat.

Olajcsere alkalmával sem fog eltűnni az a speciális bevonat az alkatrészekről, amit létrehozott. Nemcsak a motorban mutatkozik meg a pozitív hatása, hanem a sebességváltóban és a hidraulikus rendszerekben egyaránt. A motorolaj adalék százezer kilométer után ismét alkalmazható, mert addig a speciális bevonat hozni fogja az elvárt eredményt a működés során.

Bombagyar