Mobilizált üzemanyagkutak

Üzemanyagkutak mobilizálva
Üzemanyagkutak mobilizálva

A vállalkozókat arra késztethetik a növekvő – akár gazdasági, akár energetikai – igények, hogy ne az üzemanyagárak árnyékában éljenek, kitéve magukat azok kellemes és kellemetlen változásainak. A mobil üzemanyagkút egyfelől kiváló megoldás lehet arra, hogy ezeket a folyamatos változásokat kiküszöböljék, és gazdasági helyzetüket stabilizálják. A mobil üzemanyagkutakat épp erre fejlesztették ki, jellemzőjük a mobilitás, szállíthatóság, így a tankolás bármikor, egyszerűen kivitelezhető. A mobil üzemanyagkutak számos előnnyel rendelkeznek, ha van személyes töltőállomásunk. A látszattal ellentétben nem csak a szállítmányozással foglalkozó cégeknek lehet előnyös egy ilyen üzemanyagkút beüzemelése, hanem sok egyéb céges profilba is beleillik.

Ha például cégünk üzletkötéssel foglalkozik, és az egész országban folyamatosan jelen vannak üzletkötőink, akkor az üzemanyagba fektetett pénz igencsak tetemes lehet egy egész évben. Természetesen ehhez az kell, hogy több autóval járjuk az országot! Jó hír, hogy már húsz személyautónál bőven megéri a mobil üzemanyagkutak beüzemelése.

 

A mobilitás abban az esetben lehet kiemelkedően hatékony, ha nem egy helye végezzük el a feladatainkat, mivel a konténerkút könnyen szállítható, így leegyszerűsíti a dolgok, mert oda tudjuk telepíteni a mobil beniznkutat, ahol épp az aktuális központot alakítjuk ki.

Ilyen lehet például egy építkezés, ahol egy helyben akár hónapokat is tölthetünk, és a tankolást pedig helyben tudjuk megoldani. Ez kétszeres előnyt jelent, időben és pénzben is megtakarítást érünk el.

Hisz bizonyos literszám felett már nagykereskedelmi áron juthatunk hozzá, így akár több százezres tételt is spórolhatunk.

Természetesen a megtérülés nem azonnal következik be, de négy év után már komoly megtakarítást számíthatunk fel, így érdemes utána nézni az információknak és a lehetőségeket számba véve beüzemelni a mobil üzemanyagkutakat..

Bombagyar