Mindjárt itt a december, jön a Star Wars!


star warsKevés olyan film van a mozizás történetében, amelyet még évtizedekkel a megjelenése után is akkora érdeklődéssel követnének a rajongók, mint a Star Wars-t. Ez egy igazi kultusz film, amely különleges effektjeivel, valamint izgalmas történeteivel már milliókat csábított a mozivásznak és televízió képernyője elé.

A hírek szerint pedig hamarosan itt a folytatás. Állítólag még ebben az évben megjelenik a Csillagok háborújának a hetedik része, mely szintén bővelkedik majd akcióban. A tervek szerint december közepén fog megjelenni az amerikai mozikban, majd néhány napra rá már nálunk is vetítetni fogják.

A rajongók már türelmetlenül várják. Sokan akár napokig is képesek sorban állni azért, hogy az elsők között lehessenek, akik megnézik a legendás űropera következő részét. Ilyenkor a filmhez kapcsolódó relikviák népszerűsége is igen megnő.

Az outletsale.hu weboldalon már most beszerezheti a legújabb Star Wars-mintás emléktárgyakat, amelyek kiváló ajándékként is szolgálhatnak a film rajongói számára.

Bombagyar