Mindig használható elektromos konvektor

Elektromos konvektor

Szinte az év minden szakaszában alkalmazandó a fűtés. Akár egy kiszámíthatatlan nyári záporos időjárás esetén is jóleső érzést nyújt az elektromos konvektor adta gyors és kényelmes felmelegedési lehetőség.

Ma már olyan korszerű kialakításúak vannak a piacon, hogy mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. A korszerű megoldásoknak köszönhetően, állítható hőfokszabályzókkal ellátott árucikkek kerülnek eladásra, emiatt is annyira energiatakarékosak, valamint létezik időzítővel ellátott is.

Ennek segítségével lehetőség van beprogramozni a fűtés kezdésének időpontját, ezáltal meleg lakás várja a hazaérkezőket. Általában minden elektromos konvektor többféle teljesítményszinttel rendelkezik, el vannak látva túlhevülés elleni védelemmel, így nem okoznak tüzet a lakásban.

Ahogy jellemzően az építészet más területén, így a fűtéstechnikában is a letisztult formákra és kellemes hatást keltő színekre törekednek a kivitelezésben. Létezik álló, falra függeszthető, vizes helyiségbe való és design típusú elektromos konvektor is.

Bombagyar