Mindentől véd az LC6 boríték

LC6 boríték

Ha valaki úgy gondolja, hogy sima borítékban is teljes épségben érkezik célba a DVD vagy épp a könyv, az biztosan nem látta vagy nem tudja, hogy milyen körülmények között jut el a megadott címre a csomag.

Ezeknek a tudatában kötelező beszerezni az LC6 boríték strapabíróbb fajtáját. Aki nagyobb biztonságban szeretné tudni a fontosabb iratát, az elektromos készülékét vagy bármilyen értékesebb eszközét, az jól teszi, ha nemet mond a megszokott tároló kellékeknek, és inkább az LC6 boríték mellett dönt.

Habár ezek a tartozékok kívülről pont úgy néznek ki, mint a hagyományos borítékok, ám meglesve azt, hogy belül milyen felépítéssel rendelkeznek, hamar kiderül, hogy ég és föld a kettő között a különbség. Az LC6 boríték belsejében a rengeteg helyen alkalmazott, nagyon bevált buborékos fólia kap helyet.

Ez az anyag remekül óvja a borítékban levő küldeményt, amíg az meg nem érkezik a címzetthez. Az LC6 boríték hihetetlenül jól véd a szállítás során az eszközre ható fizikai és kémiai hatásokkal szemben is, legyen szó ütésről, rázkódásról vagy épp nedvességről.

Bombagyar