Minden igénynek megfelelő férfi pénztárca

férfi pénztárca

Vannak olyan használati tárgyak, amiknél az időtállóság fontos szempont. Ezek közé tartozik a férfi pénztárca, ami gyakran hosszú használatra hivatott. Elenyészően kevés azon férfiak száma, akik ezt divatos darabként használják és az adott alkalmakhoz illően váltogatják. A nagy többségnek a férfi pénztárca elsősorban praktikus darab, nem öltözködési kiegészítő.

Éppen ezért, a legtöbb gyártó igényes, vastag bőrből készíti, ugyanis, ha a választott férfi pénztárca megfelel az elvárásoknak, sokéves használatra számíthat. Ehhez minőségi alapanyag és kidolgozás kell. Minimális különbségekkel készülnek a pénztárcák, hiszen a lényeg, hogy legyen több rész a papírpénzek, esetleg bankkártyáknak és egy rész az aprópénznek.

A színek a klasszikus fekete és barna, ritkább esetben zöld. A legújabb színtrendek egyike a piros, ami még nem bizonyította létjogosultságát. Néhány modell dombornyomással készült, ami kamiont, vaddisznót, illetve farkast ábrázol. A lényeg az, hogy a férfi pénztárcák többsége jó minőségű, strapabíró bőrből készül.

Weboldalunkon a tiszta bőr termékek a megfelelő jelzésű emblémával ellátottak, így jóval egyszerűbb felismerni. Emellett rostbőr alapanyagból készült termékek is megtalálhatóak a kínálatunkban.

A rostbőr olyan eljárással készül, aminek során a bőrrostokat magas nyomással és kötőanyaggal egymáshoz préselnek, végeredményként pedig egy bőrhatású anyag keletkezik. Ezt az anyagot később táskák, pénztárcák, de cipők készítésére egyaránt használják. Az ilyen férfi pénztárca árban megegyezik a bőrből készültek árával, hiszen az anyagának tulajdonságai is megegyezőek.

seditor