Mi a megoldás a kopaszodásra?

Tény, hogy a férfiak több mint felét előbb-utóbb eléri az örökletes, férfias kopaszodás. Ez első sorban az elülső hajvonal két oldalán látszik és manapság egyre többet nevezik „Miki egér” jellegű kopaszodásnak is. A kopaszodó fej nagyban befolyásolja a megjelenést, ezért nagyon zavaró lehet. A TV reklámokban látható hajkezelő szerek azonban ezen nem segítenek. Az egyetlen biztos módszer a hajbeültetés!

A hajátültetés során alkalmazott beavatkozás örökre megváltoztathatja a haj sűrűségét, hogy újra önbizalommal telve nézhessenek a tükörbe. Az úgynevezett adóterületről, ami általában a fej tarkó részénél van, olyan hajtüsző egységeket távolítanak el, amik a hajhiányos területen nem fognak újra kihullani, hiszen kevésbé érzékenyek a kopaszodásért felelős DHT hormonokra.

A Sikos Hajbeültetés Klinikán már több mint 20 éve sikeresen alkalmazzák a leghatékonyabb FUE hajbeültetési eljárást. A Klinikán lehetőség van ingyenes előzetes konzultációra, valamint többféle fizetési mód közül választani.

 

További információk, képek és videók találhatóak a hajbeültetéssel kapcsolatban a sikos.hu weboldalon.

Bombagyar