Mekkora a tasak TC4 mérete?

Tasak TC4

Nem minden alkalommal könnyű eldönteni, hogy milyen borítékot vegyünk. Számos típus közül tudunk válogatni az irodaszer-aruhaz.hu weboldalon. A tasak TC4 abban az esetben jelent jó vételt, ha a 229×324-es méret alkalmas a céljaink elérésére. Fehér és világosbarna szín áll a rendelkezésünkre az internetes boltban.

A 90 grammos ofszet tömeg ideális a postán történő feladáshoz. A tasak TC4 szilikonos záródású, ami azt jelenti, hogy nem kell tartani az akaratlan felnyílásától. Ablakos és ablak nélküli változatban találhatjuk meg a kínálatban. Számos kiszerelés közül tudunk választani az interneten.

A tasak TC4 környezetbarát formában is megvehető. A redős-talpas változat igazán népszerű a vevők körében, hiszen ebbe több papírlap fér bele. Az alacsony áraknak köszönhetően, az igen nagy tételben történő vásárlás is szóba jöhet.

Az sem jelent akadályt, ha csak néhány darabra van szükségünk, mert nem muszáj egy egész doboznyit megvennünk belőle. További irodaszerek (pl. adattárolók és címkék) megrendelése is lehetséges a webshopból.

Bombagyar