A különböző kialakítású okos termosztát

Okos termosztát

Napjainkban már minden készülék okos. Ezzel nincs is semmi gond, hiszen az emberi életet próbálják megkönnyíteni és kényelmesebbé varázsolni, csupán lépést kell tartani a technika fejlődésével. Már beszerezhető az otthonokba az okos termosztát, ami vezeték nélküli és WiFi-n keresztül irányítható. A Honeywell termékei között minden célra megtalálja a tökéletes eszközt.

Amennyiben csak egyetlen szobát szeretne szabályozni, ajánljuk a T87 termékeket, azonban kiépítheti a saját fűtési rendszerét, ha az összes szobát külön-külön szeretné szabályozni. A T87 okos termosztát főleg nyaralókba vagy kisebb lakásokba ajánlott, mert csakis egyetlen zóna vezérlésére alkalmas. Szerencsére Önnek nem kell a kábelekkel bíbelődnie vagy bekötnie azokat, hiszen az eszköz vezeték nélküli és okostelefonról programozható.

Abban az esetben, ha egy nagyobb házat szeretne szobánként eltérően fűteni, az Evohome rendszerrel ezt egyszerűen megteheti. Alkalmas radiátorok, kazánok illetve padlófűtés esetében. Akár 12 szobát is vezérelhet egyszerre, szintén WiFi-n keresztül, mobiltelefonra vagy táblagépre alkalmas applikációval. A rendszer kialakítását vagy bármelyik okos termosztát készüléket megrendelheti az evohomeshop.hu weboldalról.

Néhány szerkezet BDR relé modullal van ellátva, ami a kazánt irányítja. A modult az okos termosztát rádiófrekvencián keresztül szabályozza, de mivel hozzá van csatlakoztatva a GATEWAY eszköz, ezért létrejön az internetes irányítás. Ezzel kedve szerint vezérli a szobák hőmérsékletét és még csak nem is szükséges felállni.

Bombagyar