Kreatív és szép kirakós játékok

kirakós játékok

A formák, képek egymás mellé illesztése minden gyermeket felvillanyoz, de még a felnőttek is olykor kipróbálják a képességeket ezen a téren. A kirakós játékok mindenki kedvencei közé tartoznak, hiszen érdekesek, szórakoztatóak, a végeredmény pedig magáért beszél. Ilyen játékokat pedig már az egészen piciknek is lehet adni. A pár darabos puzzle és kocka szett darabjait ők is képesek egymás mellé illeszteni.

Először segítséggel, majd pedig önállóan. Ha idejében elkezdjük a picikkel a kockákat, formákat és képeket kirakni, akkor 4-5 éves korukra már mondhatni „haladók” lesznek. A nagyobbak már gond nélkül elboldogulnak, akár 50-100 darabos példányokkal is. Nekik hihetetlenül jó szórakozás egy Villageo logikai városépítő tetrisz játékkal eltölteni az időt.

Ez a remek logikai kirakós játék, ráadásul teljesen univerzális, hiszen fiúk és lányok, gyermekek és felnőttek egyaránt felépíthetik a városaikat vele. Azonban, ha nem ennyire haladó az ember a kirakósok terén, viszont annál kreatívabb, próbálja ki a Djeco művész puzzle valamelyikét, hiszen garantáltan órákig tartó önfeledt szórakozást nyújtanak, miközben csak úgy szárnyal a képzelet.

A kirakós játékok nagy klasszikusa természetesen a puzzle, ami akár 1000 darabban is várja a megoldást. Ezek inkább a tiniknek, felnőtteknek ajánlottak. Ha pedig valami retró, de mégis örökzöld kirakós játékra vágyunk, akkor ne hagyjuk ki a számos tili-toli puzzle változatot, amivel remekül elszórakoztathatjuk magunkat korlátlan ideig, közben fejlődik a logikánk és még ki is kapcsolódunk! Ilyen és még sok-sok nagyszerű, érdekes, nem utolsósorban szép kirakós játékok az okosjatek.hu webáruházból rendelhetőek meg.

Bombagyar