Kitört a fülbevaló forradalom!

fülbevaló

Mitől válik feledhetetlen szépségűvé a női arc? Vajon a csábítás mestersége a szép mosolyon és a szikrázó tekinteten múlik? Az igazság valóban itt keresendő elsősorban, a fülbevaló viszont megkérdőjelezhetetlenül az a bizonyos ékszer, ami fokozza az összhatást, persze abban az esetben, ha helyesen választottuk ki.

Bizony, az arcformához nem illő fülbevaló a vonzó kisugárzás összképét is romokba döntheti, éppen ezért érdemes alaposan felkészülni, mielőtt megrohamoznánk az ékszerboltokat. Manapság rengeteg olyan cikk kering a neten, amelyek hasznos tanácsot nyújtva segítenek azoknak a témában tanácstalan személyeknek, akik nincsenek tisztában az adottságaikhoz illő formák milyenségével.

Már néhány perces kutakodás után kiderül, hogy melyik fülbevaló illik az arcunkhoz, ám ez nem azt jelenti, hogy görcsösen kell ragaszkodni a szabályokhoz. Sőt, ha őszinték akarunk lenni, a divat világában épp az a legjobb, hogy olykor-olykor a szabályokat felrúgva válhatunk igazi ikonná. Manapság pedig a fülbevalók kivitelezés és anyaghasználat tekintetében olyan szabadságot tudhatnak a magukénak, aminek köszönhetően a felszínre hozhatjuk a bennünk élő divatdiktátort.

Így igaz, hiszen a napjainkban már senki nem kapja fel a fejét a 80’-as évek divatjára hajazó klipszeken, mint ahogy az sem kelt közfelháborodást, ha valaki akár 4-5 fülbevalóval büszkélkedik. Szerencsére olyan kiegészítővel ékesíthetjük a fülünket, ami nekünk tetszik, de azért próbáljuk meg mindig az arcformánkhoz igazítani a fülbevaló alakját. Szívesen tudna meg többet a témában? Keresse bizalommal a Velekey-ékszervilág munkatársait!

Bombagyar