Kényelmes vagy elegáns női cipőt szeretne?

Női cipő
Női cipő

A férfiak és a nők ruhatára nagyban különbözik egymástól. Elég csak megtekinteni a cipős szekrényt, ahol a női cipők általában sokkal több helyet foglalnak el. A hölgyek ugyanis sokkal jobban odafigyelnek arra, hogy minden ruhához a megfelelő lábbelit vegyék fel.

Ezért nem ritka, hogy egy-egy cipős szekrényben 8-10 pár női cipő is helyet kap, míg férfi lábbeliből egy-két pár árválkodik a polcokon. Az üzletekben is ugyanez a helyzet az esetek többségében. A női lábbelik nagyobb választékban találhatóak meg, hiszen nagyobb a kereslet rájuk.

Ezek néha csak színükben különböznek egymástól, azonban stílusban eltérő lábbelikből sincs hiány. A női cipők ugyanakkor másban is eltérnek. Amíg a legtöbb esetben jellemző a lábbelikre a kényelem, addig ez nem minden esetben mondható el a nők számára készült cipőkről.

Elég csak a különleges tűsarkú cipőkre gondolni. Ezek igen elegáns megjelenést tesznek lehetővé a hölgyek számára, azonban cserében le kell mondjanak a kényelemről. Persze azért léteznek kényelmes női cipők is, amelyek egyben eleganciát is sugallnak.

Bombagyar