Impozáns teljesítményű Sony okostelefonok

Sony okostelefonok

A japán céget nem kell bemutatni senkinek. Rengeteg területen ott vannak, ráadásul mindig az elsők között. A Sony okostelefonok tiszteletreméltó helyet szereztek a többi céggel szemben. Itt is, mint minden téren, sikerült nagyot alkotniuk. A középkategóriás termékeiket is csúcstechnológiával szerelik fel, de az igazán nagyágyúnak a Premium modellek számítanak. A jelenleg debütáló XZ Premium kiváltképp ígéretesnek tűnik, mivel olyan kameratechnológiát kapott a telefon, ami még nem volt egy készülékben sem.

Nem csoda, hogy a Sony okostelefonok remekelnek a kamerák terén, elvégre nagyrészt Sony szenzorok kerülnek más gyártók kamerájába is. Megalkottak egy olyan technológiát, amivel a videofelvétel annyira részlet-gazdaggá válik, ami szabad szemmel nem is érzékelhető.

A Sony okostelefonok ergonomikus dizájnja elegánssá teszi a készülékeket. Különböző színekben kaphatóak. Az exkluzív érzést növelik a karcálló üveghátlapok. Az esős időjárás sem okoz most már gondot, mivel a víz és porállóság szinte minden készülékükre jellemző.

Bombagyar