A gyertyatartó leértékelve kapható

Gyertyatartó

Nem könnyű döntésre jutni azzal kapcsolatban, hogy mit vegyünk ajándékba a szeretteinknek. A meglepetések kínálata hatalmas, mégsem egyszerű választani közülük.

A hölgyeknek bizonyára tetszeni fog a gyertyatartó, ami jól használható az ünnepi étkezésekkor. Sokkal romantikusabbá tehető vele egy szimpla vacsora is. Képes nagy biztonsággal tartani a gyertyát, ezért nem kell tartani a balesetektől. Választhatunk a 25,5 és 30,5 centiméteres típusok közül.

A gyertyatartó gyönyörű, átlátszó kristályüvegből készült. Karcsú, felfelé szélesedő formában vehető meg. A talpa elég nagy, tehát nem kell félni a felborulásától. Most jelentős leárazás mellett van lehetőség a vásárlásra. Karácsonykor jól jön a kedvezmény, hiszen ilyenkor több embernek is meglepetést szeretnénk adni.

A gyertyatartó egyetlen otthonból sem hiányozhat, mivel nagyon szép és praktikus darab. Jelenleg ötféle típusban jöhet szóba a megvásárlása. Nézzünk jól körül, és válasszuk ki azt, amelyik a legjobban elnyeri a tetszésünket! Vehetünk még hozzá poharat, kelyhet vagy kínálót.

Bombagyar