Fogyókúrás étrend finom és gyorsan elkészíthető ételekkel

Fogyókúrás étrend
Fogyókúrás étrend

Sokan esnek abba a tévhitbe, hogy fogyókúra gyanánt kihagynak naponta 1-2 étkezést, és rendszeresen koplalnak. A másik gyakori hiba a túlzásba vitt testmozgás, a megszokott táplálkozási szokások mellett. Ezekkel a módszerekkel csak kínzod magad, de a jojó-effektust nem tudod elkerülni.

A jól kiválasztott fogyókúrás étrend és a mozgás együtt viszont meghozhatja a kívánt eredményeket. Miért nem jó a koplalás? Azért, mert ha kevesebbet eszel, anyagcseréd is lelassul, és ha újra elkezdesz enni, akkor a szervezeted újraépíti a raktárait. Normális mennyiségben kell enned, csak az nem mindegy, hogy mit.

A fogyókúrás étrend lehet hús, zöldség, gyümölcs, tojás, és semmi cukor, semmi glutén. Számos pozitív tapasztalat azt mutatja, hogy a paleolit táplálkozás elkezdésével eltűnnek a felesleges kilók, a vércukorszint állandósul, megszűnnek az édesség utáni sóvárgások, az éhségrohamok.

Ez egy hosszú távon, akár életed végéig is tartható életmód, amikor már nem kell a kilókkal sem küzdened. Ha eléred az ideális testsúlyodat, akkor sem kell a visszahízás fenyegetésétől tartanod. A szénhidrátok teljes száműzése az étrendedből fogyáshoz vezet, és mindezt úgy tudod megtenni, hogy közben finom és gyorsan elkészíthető ételeket eszel.

Bombagyar