Equa kulacs a hulladék csökkentéséhez

Equa kulacs

A környezetre nézve nagyon káros, ha állandóan ásványvizet vásárolunk, hiszen a műanyag palackok újrahasznosítása egyáltalán nem könnyű. Ennek következtében, a kutatók létrehoztak egy olyan terméket, amivel kiküszöbölhető a fent említett probléma.

Az Equa kulacs BPA-mentes formában vehető meg az internetről. Ha mellette tesszük le a voksot, akkor ezzel csökkentjük többféle betegség kialakulásának a veszélyét. A hormonháztartás összezavarodásától sem kell annyira tartanunk.

Mivel nem veszünk mindennap új palackot, ezért a környezetet sem szennyezzük annyira intenzíven. Az Equa kulacs nem kerül sokba, tehát könnyedén meg tudjuk venni. Virágos, zöld leveles, fekete csipkés és pink szörnyecskével díszített formában rakhatjuk bele a virtuális kosarunkba. 400 és 600 milliliteres változatban kapható.

Az iskolatáskába is könnyedén betehető az Equa kulacs a praktikus méretének hála, tehát nem csoda, hogy a kicsik szívesen isznak belőle. Persze nyugodtan tehetünk vele egy próbát felnőttként is, mert igen egyszerű a használata.

Bombagyar