Elektromos robogó bérlés – ismerje meg vásárlás előtt a kiszemelt modellt!

elektromos robogó bérlés

Komolyan foglalkoztatja Önt egy elektromos motor beszerzésének gondolata, viszont a végső igen kimondása előtt szeretné alaposabban tesztelni a kiszemelt modellt, hogy megfelel-e a saját igényeinek? Megértjük, hiszen a szóban forgó befektetés hosszútávra szól és mint olyan, komoly megfontolást igényel. Az elektromos robogó bérlés nagyszerű lehetősége az imént leírt szcenárió esetén is kiváló alternatívát nyújt, de abban az esetben is hasznosnak bizonyul, ha csak egyszerűen szeretne kicsit közelebbről megismerkedni az elektromos motorozás világával. Az ElektroRider-nél minden általuk kínált jármű költségmentesen próbálható ki a helyszínen.

Abban az esetben pedig, ha előre jelentkezik tesztvezetésre, akkor még közúti körülmények között is tesztelheti élesben a szimpatikus modellt. Amennyiben a vásárlás előtt szeretne több időt eltölteni a választott járművel, akkor az utcai modelleket a kölcsönzés, az offroad típusokat pedig vezetett túrák keretében próbálhatja ki, az elektromos robogó bérlés szolgáltatás keretén belül. Az ElektroRider csapata hosszú évek óta együttműködik a hazánk vezető fesztivál- és rendezvényszervezőivel, így a nagyobb járműflották kezelése is abszolút megoldható velük. Az elektromos robogó bérléssel kapcsolatos további részletekért érdemes személyesen felvenni a kapcsolatot a szakemberekkel.

Még egy jó hír! Ha a bérlést követő 1 hónapon belül dönt a vásárlás mellett, akkor a jármű árából jóváírható a legfeljebb 2 napi bérleti költség is. Sokan érdeklődnek egyébként az elektromos robogók vezetéséhez szükséges jogosítványok iránt is. Ha Önben is megszületett a vásárlás gondolata, ez is fontos tényező lehet. A szabály egyébként megdöbbentően egyszerű. Speciális elektromos robogó jogosítvány nincs, viszont a kérdéses elektromos robogó vagy motor jármű-kategóriájához tartozó dokumentum szükséges ahhoz, hogy a KRESZ szabályoknak megfelelően közlekedjen az úton.

Az elektromos robogók és motorok Magyarországon két fő kategóriába sorolhatóak: segédmotorok és nagymotorok. Nincs tehát külön elektromos robogó jogosítvány: a segédmotorok vezethetők B kategóriás, vagyis személyautóhoz kiadott jogosítvánnyal, illetve motoros jogosítvánnyal. A nagymotorok esetében a teljesítmény a mérvadó, ez határozza meg, milyen típusú dokumentummal vezethető az adott modell. Az e hajtás egyre növekvő népszerűsége új járműtípusok megjelenését eredményezi, amelyek néha nehezen sorolhatóak be a meglévő kategóriákba. A kiváló ügyfélszolgálatáról ismert csapat, a nehezen eldönthető kérdések megválaszolásában is az Ön rendelkezésére áll!

seditor