Elektromos quad kicsiknek

Elektromos quad gyerekeknek
Elektromos quad gyerekeknek

A gyermekek egészséges fejlődéséhez feltétlenül szükséges a sok mozgás, ha lehet és az időjárás is megengedi, akkor leginkább a szabadban.

Ma már nemcsak a régi klasszikus játékokkal szeretnek játszani gyermekeink, mint például a labda, bújócska vagy tollaslabda, esetleg a foci, hanem megjelentek különböző modern játékok, közöttük vagány járgányok is, mint például az elektromos quad. Ezeknek a járgányoknak az a legfőbb jellemzőjük, hogy a villanymotornak tulajdoníthatóan, környezetbarát kivitelezéssel rendelkeznek és csendesen működnek.

Egyszerűen csak fel kell tölteni az akkumulátort és már indulhat is a „száguldás”. Az elektromos quad biztonságos a gyermek számára, hiszen négykerekű, így nehezebben borul fel, ráadásul szabályozható is, illetve korlátozható a maximális sebessége.

A jármű üzemeltetése is igen takarékos, hiszen csak fel kell tölteni pár óra alatt az akkumulátort és máris üzemképes. Ha Ön is szeretne örömet szerezni gyermekének, akkor ne habozzon, hanem döntsön egy elektromos quad vásárlása mellett!

Bombagyar