Csillagok között, egy film a jövőről

Csillagok között
Csillagok között

Christopher Nolant, az amerikai származású filmrendezőt, producert és forgatókönyv írót, a mai kor egyik legsikeresebb rendezőjeként tartja számon a világ. Ennek egyik bizonyítéka a 2014-ben megjelent sci-fi műfajú filmje, a Csillagok között, ami hatalmas sikereket zsebelt be.

Ahogyan a neve is sugallja, a film a csillagok között zajlik, egy apokaliptikus jövőben, aminek egyik főszereplője a világhírű Matthew McConaughtey, aki a filmben a Cooper nevet viseli, bár még rengeteg olyan színész megtalálható benne, aki nagy hírnévnek örvend.

A sci-fi történetének középpontjában egy féreglyuk áll, amit szakemberek véltek felfedezni az űrben. Ennek hatására kialakul egy olyan csapat, akik nekivágnak, hogy „áthágják” azokat a határvonalakat amelyeket eddig lehetetlennek véltek, küldetésükké válik a tér és az idő átlépése.

A Csillagok között című film egy igen bonyolult és sokoldalú cselekményt foglal magába, mami szinte három órán keresztül szögezi le a kíváncsi nézőt a képernyő elé és tartja izgalomban.

Bombagyar