Az Oakley napszemüveg rövid bemutatása

Oakley napszemüveg

A márkát Jim Jannard alapította 1975-ben. Az Oakley napszemüveg tökéletes kerékpározáshoz, síeléshez és szinte minden sporttevékenységhez. Nagyon közkedvelt termékről van szó, ami a férfiak és a nők körében egyaránt hódít. A keret speciális anyagból készül, egyedi gyártási technológiát alkalmaznak a kivitelezés során.

Nagyon könnyű és rugalmas, amit pozitívumként lehet megemlíteni. Az Oakley napszemüveg lencséjéhez úgynevezett Plutonitet használnak. Erről az anyagról azt kell tudni, hogy védelmet biztosít az UV fénysugarak ellen. Törhetetlen, ami azt jelenti, hogy abban az esetben sem sérül meg, ha leesik. Nem torzít, így biztosítja a perifériális látási viszonyokat. A termék tulajdonsága meghaladja az ANSI ipari szabványt, ami 8 tesztből áll. Ez a dolog a nem orvosi előírásra történő darabokra vonatkozik.

Az Oakley napszemüveg kivételével egyetlen változat sincs, amelyik ezeknek a kísérleteknek megfelelne. A gyártási folyamat előtt rengeteg számítást végeznek a szakemberek. Az anyag előállítása minden alkalommal laboratóriumban történik. A kiválasztásakor célszerű az arcformát figyelembe venni. A szögletes arctípusú embereknek a vonásaikon lágyítani kell.

Erre ideális lehet a kerek, vagy az ovális kellék. A négyszögletes, vékony kerettel ellátott típus jól jöhet a kerek arcformájú személyeknek. Az eredeti Oakley napszemüveg logóját több helyen meg lehet figyelni. Az embléma felfedezhető a termék szárain, illetve a csomagoláson. Ha az O betű hiányával találkozik, akkor a kellék nem valódi. Ha szüksége van egy új modellre, akkor tekintse meg a kínálatot! Biztosan megtalálja az ideális kiegészítőt, ami feldobja a megjelenését.

seditor