Az Api Go növeli a méhek teljesítményét

Api Go

Egy méhészet teljesítménye csak úgy növelhető, ha a méhész biztosítja a méheknek mindazokat a táplálékokat, amelyek hozzájárulnak egészségük és frissességük megőrzéséhez. Olyan takarmány-kiegészítő az Api Go, ami cukrokat, élesztőkivonatot, maltodextrineket, valamint vitaminokat tartalmaz. A termék javítja a kifejlett méhek és a lárvák bélflóráját, így növeli azok teljesítményét. A családok egészségi állapotának javításához is hozzájárul az Api Go, ugyanis kedvezőtlen feltételeket teremt a patogének fejlődéséhez. Biztosítja továbbá a fiasítás tömöttségét is. Bár tavasszal és ősszel lehet a legeredményesebben alkalmazni, az Api Go egész éven át használható.

Amennyiben a családokat környezeti vagy egészségügyi stressz fenyegeti, a produktum akkor is sikerrel bevethető. Háromszori alkalmazást jelent egy kezelés. Az erista.hu weboldalon megtalálható 20 gramm kiszerelésű termékből egy tasakkal elegendő 20 család egyszeri kezelésére. A készítmény nagyon sokat tesz annak érdekében, hogy a méhek hosszútávon jó egészségi állapotnak örvendjenek. Bármilyen méhészetben nyugodtan használható az Api Go takarmány-kiegészítő készítmény, mert semmiféle káros hatással nincs sem az alkalmazást végző méhészre egy véletlenszerű érintkezés vagy belélegzés során, sem pedig a méhekre.

Hasznos gyógyszer az Api Herb

Igen széles a választék a méhészeti gyógyszerek között, de a méhésznek tudnia kell, hogy milyen esetben melyik készítményt ajánlott alkalmaznia. Tulajdonképpen az Api Herb egy Nosema apis és ceranae fertőzöttség kiegészítő kezelésére szolgál. Szárított növényi aromaanyagokat, vitaminokat, dextrózt és természetes aromákat foglal magába. A nozémával érintett méhek kondícióját jelentősen javítja az Api Herb, megkönnyíti a beteleltetést és energizálóként állategészségügyi kezelést követően. Alapvetően növényi olajból és vitaminokból előállított produktum ez, ami a méhek jó egészségi állapotának helyreállítását célozza meg.

A készítménynek a megelőzésben és a betegség leküzdésében egyaránt fontos szerepe van, ugyanis a megfelelően táplált méhek jobban ellenállnak a megbetegedéseknek. Az Api Herb segít a kifejlett méheknek a megfelelő bélflóra egyensúlyának fenntartásában, aminek köszönhetően egészségesebbek és erősebbek lesznek. Lényeges tudnivaló, hogy adagolni leginkább a tavaszi időszakban, február és március környékén, ősszel pedig szeptember idején célszerű. De ezek mellett, olyan időszakokban is alkalmazható az Api Herb, amikor a családok valamilyen oknál fogva legyengültek. 40 grammos csomagolásban vehető meg a webshopból.

seditor