Átláthatóbb műhely a polc segítségével

Nagy teherbírású polc
Nagy teherbírású polc

Ha már Ön sem tér a műhelyben kényelmesen dolgozni a sok szerszámtól és egyéb alkatrésztől, akkor új megoldás után kell nézni. Egy kiváló, nagyteherbírású polc beszerelése tökéletes megoldás lehet. Ezzel ugyanis rengeteg helyet szabadíthat fel, hogy zavartalanul tudja végezni a munkáját.

Sőt, nemcsak helyet takaríthat meg, hanem átláthatóbbá is teszi a munkaterületet, nem kell keresgélni többé a szerszámokat és az alkatrészeket, ha mindennek lesz egy állandó helye.

A Salgó polc nagyszerű választás lehet Önnek is. Hiszen a festett vagy horganyzott acéllemezekből készülő állványrendszert a saját igényei szerint alakíthatja. Akár százhetven- kétszáz kilogramm terhet is képesek elbírni, így bátran pakolhat rá mindenféle tárgyat.

A Salgónál többféle polc közül is válogathat. Vannak olyanok, amelyeket össze kell csavarozni, más típusoknál csak egyszerűen helyére kell illeszteni a darabokat és már használható is. Igen egyszerűen összeszerelhetőek és igény szerint alakíthatóak az egységek átrendezésével.

Bombagyar